dissabte, 23 d’octubre del 2010

Policromàtica


Em passa, el que em passa és que de vegades no estic bé enlloc, ni tan sols estant enmig.
El que vull dir, és que massa vegades no sé ben bé on posar-me.
Ara escric des de l'altra M., la grossa, i des d'F., l'altra F., i el Retorn no és ni tan fàcil ni difícil, ni aquí, ni 50 km. a la rodona. Res és com abans, però, i ni la casa, ni el llit, ni l'hora de pagar quan faig la compra esborren aquesta realitat que no s'explica ni amb paraules.
Passen els dies i se succeeixen els colors en una gamma de verds i grisos que no s'ajusten del tot a la tardor rogenca i groga d'aquesta aspra tristesa que ho amara tot.
Temps al temps, encara que costi trobar el moment, el lloc, el llapis i les claus.
Sense frisar ni fer-ne comptes, avui he vist dues vegades la lluna i, sense pensar-m'ho dos pics, l'obr i me la bec. No és fàcil distreure'm però esper que l'alcohol entretengui aquest constipat que m'ha tret de polleguera i m'ha fet ser dependent d'uns mocadors de paper blancs i insuficients i a la meva llista de pors hi he afegit la de quedar-me'n sense.



6 comentaris:

  1. Quan temps sense poder llegir-te baraula! per cert si que ens coneixem, sóc la de si dubto es que sóc però m'he batejat de nou i ara em dic Elfreelang des d'avui mateix

    ResponElimina
  2. Quina il·lusió, Elvira, freelang... encara estava mirant si llevar la cançó de "goear" per tal que no hi hagués publicitat, i tu ja em fas un comentari. Definitivament, deixarem l'entrada així.
    Gràcies pels tants comentaris... se sent una escalforeta des de no se sap on, però vengui d'on vengui, escalfa, i en tants moments com aquests, s'agraeix mil i esborra el fred. Teclejar també i llegir-vos (-te) alimenta l'ànima i l'anima.
    Baraula.

    ResponElimina
  3. No et beguis la lluna, Baraula, pot servir per reorientar-te :)

    ResponElimina
  4. Ànims guapa i deixa estar la tristesa. Et trobo a faltar.

    ResponElimina
  5. "I a la meva llista de pors hi he afegit la de quedar-me'n sense"
    La por, la més temible de les sensacions. La por sega la creativitat i l'alegria.
    "No tingueu por més que a la por. / No tingueu por ni a la por. / Sobretot, no tingueu por" (Bartomeu Fiol)

    ResponElimina
  6. Hola et volia deixar un comentari al post del raïm i no em deixa...i ara no tens nom i has de posar anònim? tan escalfa el raïm eslovè que ha intervingut el bloc? en fi ja ho arreglaràs...no s'ha de tenir por a la por

    ResponElimina